Καινούριες διακρίσεις - Απρίλιος / Μάιος / Ιούνιος / Σεπτέμβριος / Δεκέμβριος 2017

2017

Ακόμη μια χρονιά φέτος με ξεχωριστές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο να συνεχίζονται για τα εξαιρετικώς ποιοτικά προϊόντα της εταιρείας μας που επιβραβεύτηκαν με ασημένιο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στο Τόκυο της Ιαπωνίας (δείτε εδώ), ενώ ακολούθησε ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο στον πολύ σημαντικό διαγωνισμό Domina International Olive Oil Competition στο Παλέρμο της Ιταλίας, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Επίσης, η Olympus Olive Oil έχει διακριθεί και πάλι με ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο Gold στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Terra Olivo στο Ισραήλ (δείτε εδώ), που έκανε και φέτος ρεκόρ συμμετοχών από όλο τον κόσμο.

Οι επιτυχίες της φετινής χρονιάς ολοκληρώθηκαν με μια νέα, σπουδαία και ξεχωριστή ποιοτική επιβράβευση των προϊόντων μας στην Αργεντινή. Εκεί διεξάγεται κάθε χρόνο, η δεύτερη σε παλαιότητα και σπουδαιότητα διοργάνωση της παγκόσμιας κατάταξης διεθνών διαγωνισμών ελαιολάδου στον κόσμο (δείτε εδώ), όπου ο πρώτος χρόνος συμμετοχής μας επιβραβεύθηκε με χρυσό μετάλλιο Prestigio Orο, που μπορείτε να (δείτε εδώ).

Η επισφράγιση όλων των αυτών των εξαιρετικά σημαντικών επιτυχιών και αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια του χρόνου κορυφώθηκε με την συνακόλουθη διεθνή κατάταξη του εταιρικού μας προϊόντος σε ελαιόλαδο της χρονιάς (δείτε εδώ), ανάμεσα στην πιο εκλεκτή και διεθνώς εγνωσμένη κατάταξη των 250 πιο βραβευμένων και ποιοτικών ελαιολάδων παγκοσμίως, μέσα σε σύνολο 7,952 δειγμάτων εταιρικών συμμετοχών από όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες στον πλανήτη, που καταχωρήθηκαν σε 29 διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου που ολοκληρώθηκαν το 2017.

Καθώς η παγκόσμια αναγνώριση για την εξαιρετική ποιότητα της παραγωγής μας μέσω των πολυάριθμων διεθνών βραβείων συνεχίζεται κάθε χρόνο, αντίστοιχα -τροφοδοτούμενη από ξεχωριστή όρεξη και μεράκι- εξακολουθεί η ακλόνητη επιθυμία μας για επιπλέον βελτίωση των διαλεχτών προϊόντων μας.