Προφίλ

 

 

 

Η Olympus Olive Oil είναι μια Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των εξαγωγών απο το 2011. Κύρια προιόντα της είναι το εξαιρετικά παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο και το αγνό παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

 

Στόχος της Olympus Olive Oil είναι διείσδυση των Ελληνικών αγροτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Παρόλη την γενικότερα χαμηλή εξαγωγική δραστηριότητα της Ελληνικής οικονομίας, η Olympus Olive Oil θέλει να γίνει ένας απο τους μεγαλύτερους διανομείς ελληνικών προϊόντων αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που αυτά έχουν.

 

Η καθιέρωση της Olympus Olive Oil ως μεγάλης εξαγωγικής εταιρείας και η άριστη ποιότητα του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου της την έχουν οδηγήσει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών.  Ήδη η εταιρεία έχει έρθει σε συμφωνίες με μεγάλους ομίλους της Κίνας, της Γερμανίας, της Ρωσίας και της Αμερικής. Μεγάλες ποσότητες Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου διατίθενται στις χώρες αυτές με προοπτικές συνεργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

 Η Olympus Olive Oil διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υπερσύγχρονου εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της για αποθήκευση, εμφιάλωση και τυποποιήση του ελαιολάδου και των υπολοίπων προϊόντων, σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η σύγχρονη γραμμή παραγωγής μας μπορεί να εμφιαλώσει και να τυποποιήσει μέχρι και 5.000 μπουκάλια την ώρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης εως και 2.400 τόνων ελαιολάδου.

 

Το ανθρώπινο δυναμικό της Olympus Olive Oil απαρτίζεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με εξειδίκευση στον τομέα του ελαιολάδου. Έχοντας επιλέξει τους πιο αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες καθώς και ένα εργατικό δυναμικό με πολυετή πείρα στην επεξεργασία του ελαιολάδου μπορεί να εγγυηθεί την άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα των προϊόντων της.

 

Κατά την διαδικασία της τυποποίησης και εμφιάλωσης εφαρμόζονται όλα τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και μ αυτόν τον τρόπο εγγυόμαστε ότι το ελαιόλαδο που παρέχουμε είναι ένα αγνό φυσικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας. Με το σύστημα ιχνηλασιμότητας που έχουμε υιοθετήσει ο καταναλωτής είναι σε θέση να ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία των προϊόντων μας, από το αρχικό στάδιο της παραγωγής μέχρι και την τοποθέτηση τους στα ράφια των σούπερ-μάρκετ. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιήμενα με ISO 22000:2005, σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως επίσης και με Π.Ο.Π.  ( προστατευόμενη ονομασία προέλευσης) και Π.Γ.Ε (προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη) ώστε να ξέρει ο καταναλωτής την προέλευση και την πορεία του τελικού προιόντος.

 

Ως εξαγωγική εταιρεία η Olympus Olive Oil είναι ήδη εγγεγραμμένη στο μητρώο Εξαγωγέων Ελλάδος , στον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) καθώς επίσης και στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρισας.