Νέες παγκόσμιες διακρίσεις - Απρίλιος / Μάιος / Ιούνιος / Σεπτέμβριος 2018

2018

Καινούρια διεθνή εύσημα ποιότητας για το έτος 2018.


Κατά τη διάρκεια των δυο μηνών Απριλίου και Μαΐου 2018, το κορυφαίας ποιότητας ελαιόλαδο της εταιρείας μας απέσπασε τέσσερα μετάλλια σε ισάριθμες διοργανώσεις που διαγωνίστηκε.

Συγκεκριμένα, Ασημένιο μετάλλιο στον παγκόσμιο Ιαπωνικό διαγωνισμό Olive Japan στο Τόκυο (δείτε εδώ), Χρυσό μετάλλιο στον μεγαλύτερο και ευρύτερα γνωστό διαγωνισμό στον κόσμο αυτόν της Νέας Υόρκης (δείτε εδώ), που έσπασε φέτος ρεκόρ συμμετοχών με 1000 δείγματα από όλες τις 28 ελαιοπαραγωγικές χώρες στον πλανήτη.

Τα χρυσά μετάλλια συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μαΐου, καθώς τα προϊόντα μας απέσπασαν επίσης κορυφαίες διακρίσεις με ένα ακόμη Χρυσό Μετάλλιο στον διαγωνισμό στο Πεκίνο της Κίνας (δείτε εδώ) και ένα ακόμη Χρυσό Μετάλλιο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό της Ιταλίας στο Paestum
(δείτε εδώ), που φέτος έσπασε επίσης ρεκόρ συμμετοχών παγκοσμίως.

 

Μετά από τις εξαιρετικές διακρίσεις που έλαβαν τα ποιοτικώς ανώτερα προϊόντα μας, τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε επίσης μια ακόμη σπουδαία απονομή στον Διεθνή Διαγωνισμό Terra Olivo στην Ιερουσαλήμ, στον οποίο αναγνωρίστηκε και πάλι η εξαιρετική μας ποιότητα καθώς διακριθήκαμε ακόμη μια φορά με το κορυφαίο Χρυσό βραβείο Gran Prestige Gold (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, το υψηλής ποιότητας προϊόν μας έλαβε και πάλι την ανώτατη διάκριση με Χρυσό Μετάλλιο Gran Prestige Gold (δείτε εδώ), το οποίο αυτή τη φορά απονεμήθηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό Olivinus στην Mendoza της Αργεντινής. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί τη δεύτερη παλαιότερη και ευρέως αποδεκτή παγκόσμια αγωνιστική διοργάνωση για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.


Ο διαγωνισμός Olivinus περιλαμβάνει επίσης ένα ακόμη ανταγωνιστικό σκέλος που συμπληρώνει τον έκτο χρόνο επιτυχίας και είναι το μοναδικό στο είδος του παγκοσμίως. Παιδιά ηλικίας 8-14 ετών ειδικά εκπαιδευμένα για ένα χρόνο στην οργανοληπτική αξιολόγηση ελαιολάδου, είναι οι κριτές που δοκιμάζουν ξεχωριστά εκ νέου όλες τις συμμετοχές, βραβεύοντας μόνο τα ποιοτικότερα ελαιόλαδα που τα παιδιά τα οποία φυσικά αντιπροσωπεύουν τους μελλοντικούς καταναλωτές, κρίνουν ότι είναι εξαιρετικά. Το ανώτατης ποιότητας προϊόν μας, έλαβε άλλο ένα βραβείο αριστείας στην μοναδική αυτή διοργάνωση του διαγωνισμού Olivinus από τα παιδιά κριτές (δείτε εδώ), το οποίο όχι μόνο είναι μια πρόσθετη σημαντική τιμή και αναγνώριση, αλλά είναι και το μοναδικό βραβείο που απονεμήθηκε σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την Ελλάδα.

Συνεχίζουμε, κορυφαία ποιότητα, κορυφαίες διακρίσεις...