Καλωσήλθατε στην Olympus Olive Oil!

 

 Η Olympus Olive Oil είναι μια απο τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες Ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των εξαγωγών.

 

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Olympus Olive Oil στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας λειτουργεί υπερσύγχρονο εργοστάσιο τυποποίησης και εμφιάλωσης Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου με αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής έως και 5000 μπουκαλιών την ώρα.

 

Το άρτια εξοπλισμένο χημείο που λειτουργεί στον χώρο του εργοστασίου διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων μέσα απο συνεχείς ελέγχους. Πιστοποιημένο απο το Κράτος και σύμφωνο τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαικής Ένωσης κατατάσσεται αυτή τη στιγμή στα πιο αξιόπιστα χημεία της Ελλάδος.

 

Στόχος της είναι η προώθηση των Ελληνικών αγροτικών προιόντων και ειδικότερα του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου σε όλα τα μέρη του κόσμου.

 

Μπορεί να εγγυηθεί την άριστη ποιότητα του ελαιολάδου, το οποίο παράγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα απο Έλληνες αγρότες με πολυετή πείρα.

 

Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο και το Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο είναι από τα πιο υγιεινά είδη Ελαιόλαδου και αποτελούν τη βάση της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής. Είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία έρευνες έχουν αποδείξει πως είναι απαραίτητα διατροφικά συστατικά αφού έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην υγεία.